Megekko

Webwinkel is redelijk overzichtelijk - beetje druk omdat ze meerdere afdelingen hebben en niet aleen PC gericht zijn, ik heb veel gebruik gemaakt van de Zoek functie en die werkt beter als bij sommige andere winkels waar soms echt de meest nutteloze items tevoorschijn komen en je nog bezig bent met het zoeken tussen de zoekresultaten.

Ik heb een compleet systeem besteld - behalve HDD's want die neem ik grotendeels over van mijn Mac Pro.

Alles snel verzonden en ook netjes een Track & Trace nummertje erbij om het te volgen, dik in orde.

Ik was een beetje bang om mijn eerste bestelling bij Megekko te plaatsen n.a.v sommige gebruikers reviews, maar ik zal zeker weer bij ze bestellen!

Gister middag besteld, vandaag in huis! :)

De verpakking was prima in orde, kan altijd beter, maar alles was goed ingepakt in een doos en daar bovenop en tussen de dozen in een lading lucht kussentjes.

De kast kwam gewoon los in zijn eigen doos erbij (vind ik persoonlijk prima), en was ook netjes nog eens dicht geplakt met Megekko tape.

Mijn ervaring met Megekko is in ieder geval uitstekend, geen DOA of gebruikte(?) items wat ik ook ergens gelezen heb.

Van de klantenservice nog geen gebruik gemaakt, dus daar kan ik niet over oordelen.

Scorekaart voor Megekko