Componenten gekocht voor een pc. Informatique is rond de 5-6% duurder dan andere aanbieder, versturen gaat op tijd tot 22.00 bestellen is mogelijk.
Jammer dat ze je alleen naaien met de verzendkosten. Op de hoofdpagina staat vanaf 150 euro geen verzendkosten.
Nu blijkt dat voor België ineens niet van toepassing en staat dat stiekem ergens verborgen op de website.
Helaas rekenen ze naar België wel verzendkosten boven de 150 euro terwijl dat op de hoofdpagina nit staat. Er staat zelf geen * bij dat er voorwaarden zijn verbonden aan die 150 euro. Geval van misleiding dus.
Update ze hebben dit nu gewijzigd, alleen binnen Nederland, maar geld terugbetalen ho maar
3 mails met klacht gestuurd, 0 reactie gehad. Telefonisch dan maar, ja het staat daar en daar dus daarmee is voor duidelijk u moet ze gewoon betalen.
Discussie hoef je niet aan te gaan met dit bedrijf, dit zijn de regels, wij hebben jou lekker misleid, zoek het maar uit.
Ze leren er ook niet uit door te zeggen we zullen er bijv een * bij zetten dat het alleen voor Nederland is, nee niets. Klantenservice dus waardeloos, geen reactie op email, telefonisch jou probleem.
Dus dan maar een klacht aan het keurmerk.
Dit kost Informatique dus meer dan 10 euro om de klacht af te handelen. Het is ze dus meer dan 10 euro waard om een klant ontevreden te houden en dus ook een negatief review maakt ze niets uit. Niets kopen dus hier.
Update 6-10. Informatique heeft u op de website de tekst gratis verzenden vanaf 150 euro, aangepast in gratis verzenden binnen Nederland vanaf 150 euro.
Helaas betalen ze 9,95 niet terug maar wijzigen wel de tekst. Beetje hypocriet noem ik dat.
Uiteindelijk heb ik 9,95 terug gekregen, een review doet wonderen. Jammer dat ze je in eerste instantie toch afwijzen en pas als je kabaal maakt je ineens wel geld terug krijgt.
De website is nog steeds onduidelijk. Op veel productpagina's staat nog steeds geen verzendkosten en zit je in België moet je ze toch ineens betalen. Wat ik ook niet begrijp is dat men i.p.v zeg 150 euro geen verzendkosten in NL niet zegt vanaf 250 euro ook geen verzendkosten in België.
Blijft het dus jammer vinden en ze blijven doorgaan met verkeerde informatie op de productpagina.