Azerty

Voor al mijn aankopen wat betreft Tech kies ik voor zover mogelijk om het te bestellen bij Azerty!
Het is begonnen met een headset die ik netjes op tijd kreeg en solide verpakt was.
In de zomer 2014 wilde ik een eigen Desktopcomputer bouwen en ik heb toen besloten om al mijn hardware aan te schaffen via Azerty, aangezien ik hier al een account had en dat elk product op voorraad was.

Dit was ook de eerste aanraking met hun klantenservice! Ik was namelijk op het moment van bestellen in de veronderstelling dat die dag iemand thuis zou zijn terwijl ik weg was, maar dit was niet het geval. Ik heb toen gebeld en gevraagd of het afleveradres kon worden aangepast naar mijn werkadres.
Mij werd verteld dat ze niet zeker waren of dit kon, aangezien het pakket al was ingeleverd bij PostNL.
even later kreeg ik een e-mailtje met het nieuwe afleveradres en 10 minuten later werd ik gebeld om te horen dat het gelukt was.

Door deze actie ben ik blijven bestellen bij Azerty.
In de zomer 2015 wou ik een kleine upgrade uitvoeren aan mijn desktop en heb ik een nieuwe computerkast en een waterkoelblok besteld bij Azerty. Tijdens de assemblage kwam ik erachter dat de door de fabrikant meegeleverde kabel niet past in het waterkoelblok, aangezien deze een 90 graden hoek aansluiting had en deze raakte de schroef van de mounting brackets.
Ik heb Azerty gebeld met de klacht en zij vroegen of ik foto’s kon sturen ter verduidelijking. Na dit gedaan te hebben begon een heen en weer mailing en werden meerdere oplossingen aangedragen.
Na een oplossing te hebben gekregen waarover ik twijfelde besloot ik om eventjes wat na te denken over wat ik de beste oplossing zou vinden.
Twee dagen later kreeg ik een mail dat de juiste kabel was gevonden en dat deze zonder kosten opgestuurd zou worden. Ik vond dit geweldig!

Drie weken terug heb ik zelf een foutje gemaakt tijdens het bestellen van een artikel, ik had in alle haast op afhalen geklikt i.p.v. van verzenden, maar dit had ik niet door.
Ik heb toen een mailtje gestuurd met de vraag of deze alsnog verstuurd kon worden en dit werd meteen geregeld!

Zoals u leest: ik heb nog nooit problemen met Azerty gehad en ik ben bijzonder tevreden over hun service.

Scorekaart voor Azerty