Ik heb meerdere malen bij Bax besteld en het is altijd heel erg goed geweest. Ik heb een akoestische en elektrische gitaar besteld en beide waren op tijd geleverd en ook van goede kwaliteit. Ze spelen lekker en makkelijk, en zijn ook niet duur.
Ik heb ook snaren, plectrums, een kapo, en alpine gehoorbescherming besteld, en alles is gewoon op tijd en onbeschadigd geleverd.
Bovendien is de klantenservice snel en vriendelijk, en doen ze ook niet moeilijk als je om hulp vraagt.
Dus tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad met Bax, een echte aanrader!!
Ze sturen alles gewoon op tijd, en indien dit niet mogelijk is, dan melden ze dat ook gewoon.
KlantenserviceKlantenservice is hartstikke goed. Ik had ooit per ongeluk een dubbele bestelling geplaatst, en ik dacht toen eerst dat ik een aanmaning ofzo had gehad. Ik belde hiervoor toen op en vertelde dat ik al had betaald en niet zo goed snapte hoe dat kon. De man met wie ik belde had het toen uitgezocht en vertelde me dus dat ik een dubbele bestelling had, en toen ik vroeg of deze verwijdert kon worden was dat geen enkel probleem.