Ik koop vaker bij deze webshop aangezien zij vaak net datgene wel hebben dat ik zoek en dan ook heel snel kunnen leveren.
Iets kapot in de avond? geen ramp tot middernacht de tijd om snel te bestellen en de volgende dag heb je het al in huis. Dan mogen ze niet de aller goedkoopste zijn maar voor zulke service heb ik dan wel dat extra centje over.
Alle producten worden zeker netjes verpakt en de logistiek is ook goed op orde, leveringen zijn zoals vermeld op de site de volgende dag binnen. En als ze dit niet kunnen doen krijg je hier ook een melding van.
KlantenserviceIk heb nog nooit iets te klagen gehad over deze (web)winkel, online gaat alles soepel en snel en ook op de echte winkels die ze door het land hebben is het personeel vakbekwaam en vriendelijk. Alles word nog extra gecontroleerd of het bestelde artiekel daadwerkelijk op de toonbank ligt voor deze meegenomen worden kan. Er word ook netjes gevraagt of er nog vragen zijn en of ze misschien nog voor iets anders van dienst kunnen zijn.