BCC

Omdat het produkt al middels een URL aan me was verstrekt, kon ik het simpel vinden. Heb later nog eens via de zoek-functie geprobeerd en daar kwamen meerdere & verschillende resultaten uit.

Het winkelmandje/betaal-proces kan echt wel iets beter. Het kan ook zijn dat de webserver nog niet wakker was om half 9 's ochtends maar initieel kon ik geen betaling doen. Pas na enkele keren op "betalen" klikken en wederom mijn gegevens invullen, werd de betaling verwerkt.

Toen duurde het alsnog bijna 20 minuten voordat ik een bevestiging in de mail had; zo lastig moet dat toch niet zijn ongeacht of het plain text / html / pdf is? In tegenstelling tot veel andere shops, ging ik meteen twijfelen om de betaling & order dus wel goed was verlopen; normaal heb je bijna direct een mailtje.

Tip: betaal bij deze winkel met creditcard!! Als er een geschil ontstaat, kan je hierdoor makkelijker je geld terugkrijgen.

Mijn ervaring is dat service ver te zoeken is bij BCC.

Bestelling: 2 september
Status-updates: 0 (blijkbaar 5 dagen levertijd)
Zelf verhaal gehaald via web-form: 20 september
Eerste antwoord: 21 september

Als iets lang op zich laat wachten, om wat voor reden dan ook, heb dan als winkel/webshop het lef om dat gewoon aan je klant te vertellen. Niet achterover gaan zitten tot klanten geirriteerd in de pen klimmen. In mijn eerste reclamatie heb ik ook direct 2 zeer concrete voorstellen gedaan over de afhandeling; krijg je een standaard-antwoord op terug van (waarschijnlijk) een daadwerkelijk persoon. Hierop wederom aangegeven dat mijn 2 voorstellen de enige opties zijn waaruit BCC kan/mag kiezen en welke ik als acceptabel zie; komt er wederom een standaard antwoord wat kant noch wal raakt op basis van mijn communicatie/vraagstelling.

En nog geen 10 minuten nadat blijkbaar mijn order werd geannuleerd, blijkt het produkt wel degelijk leverbaar en reed TPG al naar verschillende andere klanten om het te bezorgen. In plaats dat BCC zich inleeft in de klant en mailt/belt dat het produkt blijkbaar wel geleverd gaat worden, hult BCC zich in stilte.

Eind-resultaat: geen produkt dus. En ook geen tijdige terugbetaling door BCC.

Scorekaart voor BCC