Azerty

Bij Azerty heb ik een moederbord en processor besteld voor mijn nieuwe pc. Aangezien het geheugen wat ik besteld had (Bij een andere winkel) in backorder was geplaatst, zou ik het moederbord en de processor niet kunnen testen binnen de 8 dagen. (Voor de DOA garantie)
Dit heb ik aangegeven bij Azerty, en ze zijn samen met mij op zoek gegaan naar passend geheugen. De backorder heb ik geannuleerd en een dag later kon ik het geheugen al ophalen. Tevens heb ik aangegeven dat de heatsink op mijn Maximus Hero VIII enkele krasjes bevatte. Men gaf aan dat dit wel vaker voorkwam bij Asus moederborden, maar dat in geval van problemen deze kosteloos zou worden omgeruild. Ook buiten de DOA periode. Toen ik aangaf dat ik problemen ondervond bij de montage van de ventilatoren van mij Scythe Mugen koeler bood men aan om deze te monteren tegen een geringe vergoeding. Op de dag dat ik het geheugen kon ophalen meteen mijn moederbord meegenomen en de ventilatoren laten plaatsen. Ook heeft men meteen het moederbord en de processor getest. Dit na aanleiding van mijn eerder gemaakte melding. Dik tevreden over de service!

Scorekaart voor Azerty