Hofma.nl

Mijn advies is hier niet te kopen.
Wanneer je eenmaal gekocht hebt, blijkt het product niet meer aanwezig te zijn (of nooit aanwezig te zijn geweest), wel is er de optie om een ander (beter) toestel te kopen voor een meerprijs. Daar trapte ik niet in en ik heb aangegeven mijn toestel te willen ontvangen volgens de koop. Dit ging niet en de er werd nauwelijks meer gereageerd op mijn e-mails. Uiteindelijk na te hebben gedreigd met een deurwaarder heb ik het geld terug ontvangen. Het zijn gehaaide oplichters!

De verzending zal nooit plaatsvinden als het aan deze oplichters ligt. Ze komen met een voorstel om bij te betalen voor een luxer toestel. Heb hen gezegd dat ze dat toestel voor dezelfde prijs moeten leveren. Helaas hebben ze dat niet gedaan en na veel gedoe is het geld teruggestort.

Men reageert niet, of komt met onaanvaardbare voorstellen.Ze komen met een voorstel om bij te betalen voor een luxer toestel. Heb hen gezegd dat ze dat toestel voor dezelfde prijs moeten leveren. Helaas hebben ze dat niet gedaan en na veel gedoe is het geld teruggestort.

Scorekaart voor Hofma.nl