De bestelling zelf liep vlekkeloos, mooie overzichtelijke website en de prijzen kloppen allemaal. Website zelf biedt producten tegen een wat goedkopere prijs vergeleken met andere websites.
VerzendingHet bestelde product is goed aangekomen, niets was defect. De reden waarom dit bedrijf niet overal 5 sterren heeft gekregen is omdat de bestelling 1 dag later is verzonden, en ze namen ook geen contact met mij op hoe het met de status zat van de bestelling, dat er bijvoorbeeld vertraging is opgelopen. Dit is kleine minpunt, vond het wel een beetje vervelend maar de volgende dag hadden ze het verzonden en ik was daar dus ook gewoon tevreden over. Dus een tip voor jullie bij informatique: probeer wat interactiever tegen jullie klanten te zijn voor optimale ondersteuning!
KlantenserviceKlantenservice is duidelijksprekend, helpt goed. Geen enkele minpunt op het gebied van klantenservice, dus zo houden!
Deze website is dus een aanrader als u producten wilt halen tegen een scherpe prijs en meestal een snelle levering!