De site is goed overzichtelijk. Bij de bestelling word je goed op de hoogte gehouden. Daarnaast zijn de producten netjes geprijsd.
VerzendingDe producten worden goed verzonden en netjes verpakt. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer de producten verzonden worden en krijg je netjes een Track and Trace code gestuurd via de mail.
KlantenserviceMijn geplaatste bestelling zou later verstuurd worden omdat producten niet direct op voorraad waren. In de tussentijd had de winkel mij een actiecode opgestuurd voor gratis verzending. Deze actiecode kon achteraf niet toegevoegd worden. Na miscommunicatie in het mailcontact heb ik toch de verzending gratis gekregen. Dit is mij later gecrediteerd.
Het moederbord bleek achteraf niet te werken. Deze voor RMA opgestuurd en is na een aantal dagen netjes vervangen door de winkel. De verzendkosten die ik heb moeten maken, werden niet automatisch vergoed. Hier heb ik per mail om gevraagd en hier werd niet moeilijk over gedaan om dit alsnog te crediteren.
Wat dat betreft is het een erg eerlijke winkel die klantenservice hoog in het vaandel heeft staan.