Coolblue.nl

Op 15 september 2014 in een bundel een Asus Maximus VII Gene + Intel i7 4770K gekocht. Op tijd geleverd en netjes verpakt. Mooie winkel.

Begin september 2015 gaat het moederbord defect. Ik heb het moederbord ingeleverd.

Ik kreeg het beschermkapje er niet op. De technische dienst bekeek de pinnetjes op het moederbord en constateerde dat het nog in orde was. Ook zij kregen het beschermkapje er niet op. Zij gaven aan het moederbord zorgvuldig te verpakken en op te sturen ter reparatie.

Twee weken later krijg ik een werkbon per mail dat de moederbordpinnen verbogen zijn en dat het defect buiten garantie valt.

Bellen met de helpdesk levert niets op behalve de toezoegging dat ik morgen door de retourafdeling een email zal gaan krijgen.

Ik zal de review updaten met de verdere afhandeling van coolblue.

update 1: donderdag 25 september

Geachte heer S,

Naar aanleiding van uw melding stuur ik u deze mail.

Ik heb begrepen dat u erg geschrokken bent van de werkbon die u ontvangen heeft en dat kan ik mij goed voorstellen. De reparateur heeft geconstateerd dat er pinnen verbogen zijn waardoor de Asus Maximus VII Gene niet te herstellen is.

Hoe deze pinnen exact zijn verbogen durf ik helaas niet te zeggen maar dit kan helaas niet ontstaan zijn tijdesn transport vanwege het verpakkingsamteriaal. De problemen die u ondervind zijn waarschijnlijk het gevolg van deze gebogen pinnen wat ontstaan is door onjuist gebruik. Helaas zijn wij hiet niet verantwoordelijk voor.

Ik weet dat dit niet de gewenste reactie is maar helaas kunnen wij het feit van de gebogen pin niet negeren. uw Asus Maximus VII Gene ligt op dit moment in ons winkelpunt te Rotterdam om afgehaald te worden.

Excuses voor het ongemak.

Ik hoop u hiermee voldoende geholpen te hebben. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek een van onze winkels.

Update 2: Zaterdag 26 september

Na deze email ben ik langsgegaan in de winkel te Rotterdam. Er werd aangegeven er op koopavond niet meteen wat aan te kunnen doen maar mij morgenochtend terug te bellen.

Zaterdag ochtend volgens afspraak teruggebelt. Er werd i.p.v. een asus gene z97 een hero aangeboden. Aangezien die niet in mijn kast past was dat geen oplossing. Zelf het voorstel gedaan omdat mijn moederbord een jaar oud was, voor een nieuwe gene voor 40 euro te betalen. Hiermee zijn ze akkoord gegaan. Ik kan het nieuwe bord maandag ochtend ophalen.

Update 3: Maandag 28 september
De bestelling van het moederbord was overgedragen aan een collega die het vervolgens niet gedaan had. Morgen zou het moederbord wel af te halen zijn.

Update 4: dinsdag 29 september
Bij het ophalen van het nieuwe moederbord bleek de shrinkwrap verwijderd te zijn en de doos vies en duidelijk al geopend. Ik ga gebeld worden.

Update 5: woensdag 30 september
Ze waren er niet aan toegekomen om mij te bellen. Het moederbord was verder niet voorradig en de inkoper was niet bereikbaar. Het aankoopbedrag minus de afgesproken 40 euro zal teruggestort worden. Werd beleefd te woord gestaan en een goede oplossing gekregen maar ik had liever gewoon een moederbord gekocht. Ik weet nog niet of ik in de toekomst hier weer ga kopen.

Scorekaart voor Coolblue.nl