Hofma.nl

Website is wellicht niet de meest "spiffy" maar wel effectief als je weet wat je wilt. Prijzen zijn zeer interessant, en men doet wat men beloofd. Prima dus !

55" samsung werd netjes in originele verpakking verzekerd verstuurd via post NL.
Track & Trace nr werd meteen doorgemaild. En dag later kreeg ik bezoek van de postbode met een nette onbeschadigde doos.

Order systeem mailt meteen zodra je de order plaatst en betaling gedaan is.
Verzending leek een beetje op zich te laten wachten en men reageerde niet echt snel (niet binnen 4 uur) op mijn vraag via de mail. Toen even gebeld.
Telefoon word snel beantwoord, men had meteen tijd voor me en beloofde dezelfde dag nog te verzenden. Anderhalf uur later had ik de Track& Trace code op de mail.

Het gaat hier om een "echte" winkel met een webshop erbij, dus als men het druk heeft in de winkel blijft de mail wellicht even liggen. Telefonisch is men zeer goed bereikbaar hetgeen het voor mij ruimschoots goed maakt ( ik heb liever een zaak die de telefoon opneemt en niet al te snel mailt dan andersom )

Scorekaart voor Hofma.nl