Megekko

Via de website heb ik een complete PC (in onderdelen) besteld.
Alle onderdelen waren op voorraad (sommige bij de leverancier vandaar dat er een aantal dagen nodig was.
Reeds de volgende dag een mail waarin bevestigd werd dat e.e.a. op voorraad was.
Vier uur later krijg ik een mail waarin staat dat 1 onderdeel niet op voorraad is, maar men nog steeds voornemens is om de afgesproken leverdatum te handhaven.
Vanaf dat moment blijft het stil.
De avond voor de leverdatum stuur ik daarom maar eens een mail, met daarin het verzoek om e.e.a. nogmaals te bevestigen.
Hier wordt niet op gereageerd, wat mij ertoe bewoog om rond 12:00 uur(op de leverdatum zelf), nogmaals om een bevestiging te verzoeken.
Ook hier wederom geen reactie.
Nou werk ik in de buurt van Megekko, en stap dus vervolgens in de auto om polshoogte te nemen.
Daar aangekomen word ik allervriendelijkst ontvangen, en na enig speurwerk weet men mij te vertellen dat alles inmiddels is binnengekomen en dat e.e.a. pas de volgende dag geleverd zou worden.
Na enig doorvragen is men echter wel bereid om e.e.a. voor mij in te pakken, zodat ik het (na een half uurtje wachten) kan meenemen. (Waarvoor mijn dank).
Als ik ze vervolgens verzoek om de in rekening gebrachte verzendkosten terug te storten, slaat de sfeer om, en krijg ik te horen dat men wel tijd heeft gestopt in het inpakken van mijn pakket !
Wat mij betreft een non-issue: Het pakket moest sowieso ingepakt worden. En de dienst verzenden hebben ze vervolgens niet geleverd, maar wel betaald gekregen. (en dan vergeet ik maar even het feit dat mijn auto ook niet op water rijd)….

Laat ik voorzichtig stellen dat ik me niet kan vinden in de redenatie dat ik moet betalen voor een dienst die zij door eigen toedoen niet hebben geleverd.

Update 28-09-2015: mede n.a.v. deze review heeft Megekko de verzendkosten inmiddels teruggestort.
Jammer dat het op deze manier moest, maar uiteindelijk is de fout dus rechtgezet.

Scorekaart voor Megekko