Megekko

Spullen zijn makkelijk te vinden op de site.
Je kunt zien of spullen op voorraad zijn.
Vandaag besteld, morgen in huis, belooft veel goeds.
Alles loopt soepeltjes, totdat ....

Woensdag 16/9 een laptop + tas + muis besteld. Samen bijna 1600 euro. Alles zou op voorraad zijn. Dus levering de volgende dag moest mogelijk zijn, zoals op de website wordt beweerd.
Maar op 17/9 geen spullen. Wel een email met de bevestiging dat de spullen op voorraad zijn en dat men ernaar streeft deze op 23/9 (!!!) te bezorgen. Een week na bestellen dus.
Op 18/9 komt er een mail binnen met de mededeling dat de laptop niet (meer) kan worden geleverd.
Er wordt wel een alternatief aangeboden: een 15 inch ipv een 17 inch en 12 GB geheugen ipv 16, maar wel voor dezelfde prijs.
Ik heb direkt gereageerd dat ik de centen zo snel mogelijk terug wil hebben en dat ik er niet meer terug kom, omdat ik deze gang van zaken geen stijl vind.
Antwoord moet nog komen.

Niets aan service genoten, dus waardeloos.
Bij andere beoordelingen staat dat men binnen een half uur reageert. Mooi niet dus.

Update:
Op 21/9 bericht van de klantenservice: "dat de laptop niet leverbaar is, is iets waar helaas niets aan is te veranderen". OK.
7 minuten later komt er een bericht dat er sprake is van miscommunicatie bij de afdeling inkoop die meldde dat er geen laptop was, terwijl die dus wel in het magazijn stond.
Men bood aan om de spullen alsnog op te sturen en er een gratis game bij te doen.
Nu ben ik geen gamer en had ondertussen niet stil gezeten. Ik heb een betere laptop gevonden voor 100 euro minder, die Megekko niet levert. Dus de klandizie gaat ergens anders heen.
Er werd beloofd dat het geld met spoed zal worden teruggestort. We zullen zien.
Voor de vriendelijke toon van de emails en het gedane aanbod heb ik het oordeel voor de klantenservice verhoogd van waardeloos naar voldoende.

Scorekaart voor Megekko