Coolblue.nl

Problemen met levering, geprobeerd om hier met de service desk uit te komen. Kansloos! Heel in het kort komt het hier op neer, door fout worden vaatwasser en koelkast niet bezorgd. Kan geen garantie krijgen dat in ieder geval de koelkast wel een dag later komt, hij staat ergens bij de vervoerder. Wanneer ik een nieuwe bestel kan deze 1 dag later bij mij zijn.. Maar Coolblue kan mij niet helpen, herstel Coolblue wil mij niet helpen. Bij annuleren komen opeens nieuwe voorwaarden boven water voordat we ons geld 748,- terug krijgen. En krijgen we geen garantie dat het geld binnen 3 dagen...herstel werkdagen terug is.

Vandaag dieptepunt bereikt in service bereidheid van deze zogenaamde beste webwinkel van Nederland. Vorige week een bestellinggeplaatst koelkast en vaatwasser die vandaag zou

worden bezorgd. Zelfs de bevestiging al gehad dat deze bezorgd zou worden. Uur later krijg ik een voicemail berichtje van de vervooerder "Dyna Logic" dat er vandaag niet

geleverd wordt. Wanneer ik telefonisch contact opneem a 45 Euro cent per minuut. Krijg ik te horen dat Coolblue maar 1 Coli heeft afgeleverd en dat daarom niet bezorgd wordt.

Ik geinformeerd wat er dan wel was, de koelkast..gelukkig want de oude is kapot. Verzocht om deze dan uit te leveren, en dan komt de vaatwasser later.... Maar dat schijnt

niet mogelijk te zijn ...oftwel het mag niet van Coolblue. Na aandringen zouden ze contact opnemen met Coolblue en vragen of ze alleen d ekoelkast mochten leveren, ik zou

terug gebeld worden.... Dat is nooit gebeurd. Uiteindelijk maar contact opgenomen met Coolblue, daar wist men mij te vertellen dat de beide producten wel waren aangeboden aan

de vervoerder. Men zou contact opnemen met de vervoerder zodat de koelkast vandaag wel geleverd zou worden en ik zou worden terug gebeld. Niet dus....Wel kreeg mijn vrouw een

mailtje..dat het helaas niet gelukt was om de Koelkast vandaag te bezorgen....Das lekker makkelijk.
Weer contact opgenomen met Dyna Logic, hoe het nu zit.... Ja de producten staan op twee verschillende verzamelpunten...Verzocht om dan de garantie te krijgen dat in ieder

geval morgen de koelkast bezorgd wordt....Helaas dat soort garanties geeft dit bedrijf niet .......en overigens had men de opdracht gekregen van Coolblue om NIET alleen de

koelkast uit te leveren de bestellign moest compleet zijn voor deze uitgeleverd werd. Maar wanneer dit is weet dit bedrijf niet.
Weer met Coolblue contact opgenomen, maar daar is geen bereidheid om te helpen, want dat past niet in de procedures... Gekke is wanneer ik vandaag een nieuwe koelkast zou

bestellen zou deze morgen geleverd worden, Deze sugestie ook nog gedaan aan Joost de servicedesk medewerker sorry de desk medewerker, van service is geen sprake.
.. Overigens bezorgd Coolblue 7 dagen per week ............maar GEEN witgoed dan maar annuleren binnen 3 dagen krijg je, je geld terug....herstel 3 WERKDAGEN, maar daar kan

ik nog mee leven ware het niet. Dat het 3 Werkdagen zijn nadat Dyna Logic de goederen heeft terug gestuurd. Maar daar heb ik totaal geen invloed op, en veel vertrouwen in

deze vervoerder heb ik ook niet gekregen. Dus ik heb geen koelkast en vaatwasser, ben 748,- Euro kwijt en moet nu maar wachten op mijn geld totdat de vervoerder de goederen

teruggebracht heeft bij Coolblue. Bedrijf zit totaal vast in procedures en regeltjes, echt iets regelen om een klant te helpen is totaal onmogelijk... Mijn eerste en laatste

ervaring met deze toko.

ervaring met deze toko.