Men wil mijn systeem NIET bouwen ?
Ik wil een flinke update van mijn systeem van ruim 2000 euro alleen wens ik wel wat onderdelen uit mijn oude systeem mee te nemen.
De systeemkast, voeding, dvd speler en 3 hd blijven zitten.
NIEUW koop ik bij Alternate een moederbord, processor, videokaart, ssd en geheugen. Allemaal Skylake en de dure GTX 980 ti dus t.w.v. 2000 euro
Krijg ik dit antwoord op mijn mail
# Hartelijk dank voor uw email.
De onderdelen die u heeft gekozen zien er goed uit.
Wij hebben dan ook geen aanpassingen of andere adviezen over het systeem.
Echter moet ik u wel teleur stellen, wij kunnen helaas geen systeem samenstellen, met onderdelen die bij een concollega zijn gekocht.
De onderdelen die minimaal bij ons gekocht moeten zijn om een systeem voor u te maken, zijn de minimale onderdelen die nodig zijn voor de werking van het systeem, denkt u dan aan : Kast, voeding, moederbord, CPU, ram, harddisk. #
Blijkbaar zijn er na de economische crisis nog winkels over die klanten die geld willen uitgeven niet wensen te bedienen.
In het verleden wel dingen gekocht o.a. een complete pc maar deze handelswijze snap ik niet.
Ik had een foto van de systeemkast die meegaat maar daar was een stikker van Informatique onderop te zien waar deze destijds is aangeschaft.
Maar deze is toch mijn eigendom en IK bepaal toch zeker wel wat ik daarmee doe ?
Hi Railrunner,
Dit lijkt me niet helemaal de bedoeling zoals het nu gaat.
Kun je ons in een privébericht je contactgegevens en eventueel het ticketnummer sturen zodat we er naar kunnen kijken?