Snelle verzending, prijzen zijn goed, After sales en support zijn belachelijk slecht.Niet pro actief, niet meewerkend en traag. Zie punt Klantenservice
VerzendingVerzending is goed. Laptop is goed ingepakt (laptop doos in een aparte doos met bubbelwrap en daarna nog in een aparte doos met luchtkussens). Levering binnen een dag. Super!
KlantenserviceLaptop gekocht van 1599 Euro. Adapter blijkt een kleine kabelbreuk te hebben. Asus verwijst me naar Informatique omdat het een DOA is.
Tijdlijn:
31/8: mail naar Informatique; Adapter heeft kabelbreuk, hoe kunnen we dit oplossen?
2/9: mail gestuurd naar informatique om te vragen als ze al tijd gezien hadden mijn mail te beantwoorden.
3/9: gebeld voor status
3/9 reactie ontvangen via mail:Strekking;laptop moet terug, adapter kan niet los vervangen worden.
3/9 gebeld de collega die de mail beantwoord heeft is niet aanwezig, ik moet een mail sturen (quote"kun je ons een e-mail versturen? anders ga ik het toch vergeten als er een telefoontje tussenkomt")
3/9 mail terug gestuurd: Ik ben tevreden met de laptop, deze werkt ook, de adapter ook onder een bepaalde hoek, ik wil de laptop houden kunnen jullie mij een nieuwe adapter sturen?
9/9: nog geen reactie van informatie, gemaild voor status.
9/9 reactie informatique: Accu kan niet gewisseld worden zonder dat de laptop hier komt. Je moet snel zijn wat de wet koop op afstand loopt bijna af voor deze bestelling (het gaat niet om een accu, maar om een adapter)
zucht...Acer maar netjes vragen of ze me willen helpen. Informatique lijkt een dozenschuiver zonder fatsoenlijke aftersales/servicedesk. Ik ben happy met de laptop en wil gewoon een nieuwe adapter. Ze willen liever dat ik de koop ongedaan maak? Lijkt me niet de bedoeling, daarbij moet ik steeds achter de status aan.