Laptop Plus B.V.

De website zou voor mij als tweaker fors verbeterd kunnen worden, ik heb hun hier ook over benaderd en kreeg de reactie dat het voor de gemiddelde gebruiker niet zou uitmaken, gezien de 4 sterren geef ik ze hier enigzins gelijk in, echter zou het wel fijn zijn als de filter mogelijkheden zouden worden aangepast, de barebones worden nu niet meegenomen bij het opzetten van filters waardoor je een slecht beeld krijgt van wat ze aanbieden.

Verzending was goed verpakt en het was duidelijk zichtbaar dat de laptop eerst is getest voordat deze is verzonden, de track and trace code werkt echter niet omdat deze was gemaakt met de postcode waar de factuur heen ging en niet de postcode waar het pakket heen ging(kwam ik later pas achter)

Gezien de bestelling door mijn werkgever is geplaatst en dus ook het bedrijfsaccount is gebruikt had ik geen inzicht in de voortgang van de verzending, op mijn navraag per e-mail ontving ik netjes binnen een aantal uur reactie dat de laptop zeer waarschijnlijk op die dag verzonden zou worden.

Beste Azerion,

Ten aanzien van uw opmerking over de filters, daar is net afgelopen week een update over geweest, hoor graag weer van u of dit beter is (wellicht nog niet perfect).

We hebben de GPU's niet verder onderscheiden, maar wel als het product een bepaalde GPU als optie heeft, ook getoond.

Gerben Bouwhuis
Laptop Plus BV
038-3861050

Scorekaart voor Laptop Plus B.V.