Op maandagavond bij Bax-shop twee kabels besteld. Daarvan was er een direct leverbaar en de bij de andere was er een wachttijd van 4 dagen, verder geen probleem. Bij het betalen kon ik kiezen of ik ze apart geleverd wou hebben of samen, omdat eentje dus een langere wachttijd had. Ik koos voor samen. Daarnaast kon ik ook kiezen of ik het bij een postnl kantoor geleverd wou laten hebben of bij mij thuis. Ook hier koos ik voor het laatste.
VerzendingNa betaling netjes een aantal emails gekregen met garantie- en betalingsbewijzen. Vervolgens geen een bericht voor een week lang. In de nacht zon-ma, een week later dus, kreeg ik eindelijk bericht dat het op maandag bezorgd zou worden. Dit vind ik niet echt netjes, graag had ik na 4 dagen een mail gekregen waarin staat dat ik nog 3 nachten moet wachten. Daarnaast stond in de laatste mail een Track and Trace code voor mijn pakket, hierin stond dat hij zou worden geleverd tussen 8:30 en 21:30. Niet echt specifiek dus, maar daar kunnen zij waarschijnlijk weinig aan doen.
Qua verzending dus niet echt de kwaliteit die ik gewend ben van Bax-shop. Ik heb er wel eens vaker dingen besteld en die verliepen erg vlot zonder enige klacht dan ook. Maarja, een eerste keer moet er natuurlijk zijn.
Beste heer Brons,
Bedankt voor uw review. Graag zou ik in contact met u willen komen om uw review te bespreken. Kunt u mij mailen op helpdesk@bax-shop.nl of bellen op 0 113 212703? Ik hoor graag van u.
Amanda
Bax-shop