MediaMarkt

Mediamarkt "Ik ben toch niet gek?!"
Meer hoef ik niet toe te voegen.

Het is de winkel met de beste prijs kwaliteit verhouding. De product prijzen van MediaMarkt zijn scherper dan de concurrent. En door de talloze aanbiedingen die de MediaMarkt te bieden heeft, heb ik geen behoefte om mijn spullen bij een andere elektronica winkel te bestellen.

Klantenservice: Helemaal top! Product niet naar wens? U kunt hem retourneren bij de dichtstbijzijnde MediaMarkt. Mist u een code om uw product te activeren? Geen probleem de MediaMarkt Klantenservice stuurt binnen 1 uur een mail met de code.

Verzending: De verzending van uw pakket gaat uiteraard met PostNL. Niks om aan te merken dus. Track&Trace zit erbij inbegrepen en het pakket komt vaak eerder dan aangegeven word.

Verzending gaat zoals elk pakket in Nederland, via PostNL. Dus via Track&Trace kun je gemakkelijk altijd en over kijken waar uw pakket zich bevind.

Excellente klanten service. Wanneer u een vraag heeft, een probleem met een product heeft of een product retour wilt sturen, dan staat de Mediamarkt Klantenservice elke dag voor u klaar. Via de computer of telefonisch.

Scorekaart voor MediaMarkt