Azerty

ik ging voor het eerst mijn eigen computer assembleren, dus ik had nog weinig ervaring met producten en websites waar ik makkelijk mijn spullen kon bestellen. toen kwam ik azerty tegen en dacht deze websites heeft producten iets goedkoper dan andere websites en ging al snel even kijken hoe makkelijk het was om alles bij elkaar te zoeken en dit ging super makkelijk met een mooi overzicht van allemaal verschillende producten.

toen ik op het punt stond alles te bestellen kwam ik er achter dat mijn behuizing een twee tot drie dagen lever tijd hadden en dacht bij mijzelf als aller eerst dit word maandag pas dat ik alles kreeg ( ik had woensdag alles besteld) en toen ik donderdag avond op mijn mail keek stond er een bericht van azerty met als titel mijn bestelling was verstuurd naar postnl en ik dacht meteen het twee - drie dagen werk tijd is een leugen deze mensen zijn super snel. dus in mijn ogen is dit een dikke plus.

Scorekaart voor Azerty