Slechte ervaringen met Azerty. Ik heb in 2014 een pc gekocht bij Azerty en recent problemen met de garantie gehad en het systeem niet werkend terug ontvangen. Zie verder onder klantenservice.
Update: door tussenkomst van de mevrouw die klachten afhandeld bij Azerty is het probleem uitstekend opgelost.
Problemen gehad met Azerty over garantie en vergoeding van de verzending. Zie beoordeling klantenservice.
KlantenserviceIn 2014 een pc samengesteld via Azerty en laten bouwen door Azerty. Recent wilde het systeem niet opstarten. Geheugenmodule verplaatst op aanwijzing van de servicedesk. Na korte tijd hetzelfde probleem en op aanwijzing van de servicedesk de pc opgestuurd. Volgens Azerty moest het bios worden ingesteld, aangezien dat geen defect was moest ik de verzendkosten zelf betalen. Ik kon de pc komen afhalen en betalen. Een klacht ingediend waarbij ik de verzendkosten terug kreeg en het systeem werd opgestuurd. Ik had tevens een andere koeler incl. installatiekosten van 79 euro laten plaatsen. Ik kreeg de pc vorige week terug. Bij opstarten klopte de resolutie van het beeld niet en startte windows via herstel. Helpdesk gebeld die aangaf dat er mogelijk een kabel kon loszitten. Ik moest de volgende dag de servicedesk bellen. Deze gaf tips om windows herstel te gebruiken. Dat werkte niet. Alleen zwarte schermen en strepen. Ik zit nu met een systeem dat niet meer werkt. Ik begrijp niet dat als je iets niet als defect ziet dat dan het systeem helemaal overhoop ligt en niet meer werkt. Bovendien heb ik voor inbouw van de koeler 35 euro betaald. Ik heb per mail weer een klacht ingediend.
Update 11/9 de videokaart bleek defect wat volgens Azerty tijdens transport kan zijn gebeurd. Azerty heeft het uitsteken afgehandeld. De MSI 780 GTX die er in zat was niet meer leverbaar. Er is een 980 GTX in geplaatst. Het systeem is in uitstekende staat afgeleverd.