BCC

Wat een gruwelijk slechte ervaring, en dat voor een winkel die je kunt bezoeken, en die zich adverteert met hoge service.
Omdat ik geen dag wilde wachten op de bestelling, maar naar de winkel gegaan waar het product (Dyson stofzuiger) op voorraad was (Amsterdam).
Na erachter te komen dat de garantie op laagste prijs alleen voor enkele grote concurrenten geldt, wees ik er na lang aandringen op een computer 1 aan, waar de prijs ipv 430 maar 340 was. Exact dezelfde fotos en omschrijvingen en producten.
Toen begon de discussie. Het zou toch een ander product moeten zijn, ook al heeft de fabrikant maar 1 type in die naam. Oh nee, de foto is iets anders. Oh nee die is ook gelijk. Nee kijk onze doos is iets anders, oh nee das een heel ander model. Etc. etc.
Bellen met het hoofdkantoor kon wel, maar niet meer die dag, of ik even een andere dag wilde komen.
Weggestuurd dus, en ik kom nooit meer terug.

Geen enkele moeite nemen, en met frisse tegenzin steeds even doorklikken en kijken op internet wat ik bedoelde. Ook enkele malen opzettelijk verkeerde informatie verschaffen.
BCC doet er werkelijk alles aan om je geen dienst te verlenen, geen pleziertjes te doen, en ZEKER geen korting te geven waar je recht op hebt!

Scorekaart voor BCC