De site is erg overzichtelijk met op de voorpagina grappige foto's.
En de prijzen zijn erg mooi, toen ik mijn computer ging bouwen (eerder dit jaar) bespaarde ik bijna €100 door hier mijn componenten te bestellen in plaats van bij zijn concurrenten.
Tot nu toe zijn bijna alle bestellingen zoals op de site staat de volgende dag thuis bezorgd (mits voor 22:30). Op eentje na, nou heb ik net wat pech gehad doordat ik wat zat te treuzelen bij mijn bestelling. Ik wilde de corsair k95 rgb bestellen maar die was blijkbaar alleen nog in het externmagazijn aanwezig. Doordat ik hem net voor de laatste levering in mijn mandje deed en hem daarna te laat afrekende heb ik de levering gemist.
Ik kreeg heel keurig een mailtje met het verhaal en dat het 1 dagje langer zou duren.
En aangezien ik iets in mijn bestelling vergeten was (DVD brander) had ik een mailtje gestuurd of dit nog toegevoegd kon worden en als tegemoetkoming wilden ze dit voor mij toevoegen zonder extra verzend kosten, zijn collega zou die in het pakket samenvoegen. TOP!
Tot dat ik het pakket vandaag ontving en erachter kwam dat hij er dus helemaal niet bij zat..... terwijl de factuur van de brander wel in het pakket zat, nu krijg ik hem nog een dag later geleverd.
Klantenservice is formidabel, ik krijg elke keer binnen een kwartier een vriendelijk antwoord met hulpvolle informatie, dit heb ik bij concurrenten wel anders ervaren.
Ik kreeg zelfs zoals hierboven al is aangegeven een mailtje waarin mij mede werd gedeeld dat de bestelling 1 dagje langer duurde, en ook dit ben ik niet gewend van online webwinkels.
Ik miste dus de dvd brander in mijn levering en stuurde een mailtje terug en vroeg hoe dat zat. En dan krijg ik als reactie "Mijn excuses; ik realiseer mijzelf nu, dat ik dat echt helemaal vergeten ben!" wat ik toch wel een domper vind.
Ik zou de de winkel op alle punten 5 sterren geven, wat ik eerst ook gedaan heb totdat mijn levering niet compleet bleek te zijn. Voor de laksheid geef ik de klantenservice minder punten. Mijn eerste contact met de klantenservice was uitstekend totdat ik in contact kwam met zijn collega die de bestelling niet heeft aangepast.