Wederom een goede ervaring bij Coolblue. Bestelling ging makkelijk en snel. Ik heb ook ontdekt dat ze ook meedoen met de Shopkorting. Nog een extra pluspunt dus. Coolblue had mijn product op voorraad en was samen met enkele andere de goedkoopste. Coolblue heeft echter als voordeel dat ze op elke dag verzenden en ik heb bovendien al een aantal goede ervaringen met Coolblue gehad. Ik kreeg gelijk na het bestellen een mail ter bevestiging. Alles verliep tijdens het bestellen zonder problemen.
VerzendingIk kreeg om 22:00 zowel een SMS als mail dat mijn bestelling van verpakt. Enkele minuten later kreeg ik ook de verzendbevestiging met Track en Trace code. De volgende dag kreeg ik een mail van PostNL dat ik mijn pakketje vanaf 15:00 kon ophalen. Ik had namelijk aangegeven dat ik het bij een PostNL afhaalpunt mijn pakketje wilde komen afhalen. Ik was daar rond 15:50 maar mijn pakketje was er niet. Ik had toen nog even de tack en trace code gecontroleerd en daar zag ik een tijdframe staan van 13:30 - 17:00 van aflevering staan. Later zag ik dat het pakketje om 16:37 zou zijn afgeleverd. Op de Coolblue site stond verder ook dat de pakjes na 16:00 af te halen zijn bij de PostNL afhaallocaties. Dit waren dus een aantal tegenstrijdigheden. Ik had overigens niet gewacht het pakketje uiteindelijk de volgende dag opgehaald. De bestelling was verder wel goed ingepakt waarbij ook nog wat plastic luchtkussens is gebruikt om de loze ruimte op te vullen. Al met al geef ik dit keer voor de verzending 4 van de 5 sterren.