MediaMarkt

Duidelijke site, goede vergelijking mogelijk.
Wel een big issue met de extra aan te schaffen bezorgservice, dit geeft verkeerde informatie & verkeerde verwachtingen bij de klant, waar de klantenservice vervolgens maling aan heeft.

Hadden 2x extra service bijgekocht (totaal 3 apparaten tw. gascomfort, wasmachine & vriezer gekocht, vriezer lukt me zelf wel aan te sluiten) maar er is niets geinstalleerd, het verpakkingsmateriaal is niet meegenomen, met als gevolg dat we sinds dinsdag niet kunnen koken in afwachting van iemand die het aan kan sluiten. Wasmachine is niet aangesloten, ook niet op water & afvoer, trekschakelaar was duurder blijkt in de voorwaarden, maar was niet te selecteren tijden aanschafproces, dus verwacht je dat alles wordt gebracht en aangesloten. Zeer teleurstellende ervaring !!

Nav het niet installeren & niet meenemen van verpakkingsmateriaal gebeld, maar werden keihard afgewimpeld. Na aanschaf & betaling heb je niets meer in te brengen after sales lijkt maar 1 doel te hebben en dat is afwimpelen, want geld is binnen... Volgende keer gaan we wel beter rondkijken, dan maar iets meer betalen maar wel met service !!

Scorekaart voor MediaMarkt