Het is fijn om bij Azerty te shoppen, ze hebben een ruim aanbod en zijn vaak ook de goedkoopste of in iedergeval een van de goedkoopste. Echter denk ik wel dat ze nog een beetje aan hun site kunnen sleutelen, hij is zeker niet verkeerd. Maar geavanceerd zoeken en de zoekmachine laten vaak een hoop producten achterwege. Dit kan natuurlijk ook aan mij liggen, maar I am just pointing it out there.
VerzendingZodra azerty iets op voorraad heeft verzenden ze heel snel en heb je het de volgende dag al in huis. Echter als ze iets niet hebben kan je nog al eens bedrogen uitkomen. Dit komt meer door hun leveranciers dan door hen zelf, maar de 2 tot 3 werkdagen levertijd die ze dan vaak aangeven wordt (in eigen ervaring) maar voor de helft van de tijd gehaald
KlantenserviceIk heb zelf nog nooit te maken gehad met de klachtenservice, wat mij een plus punt lijkt voor azerty. Daarentegen wel bij iedere bestelling met de klantenservice, ze sturen je namelijk via de mail direct na je bestelling alle informatie die je maar nodig kan hebben voor de rest van het proces (namelijk wanneer jij het bestelde goed op je deurmat hebt) dit vind ik echt super geregeld en is dan ook een van de redenen waarom ik bij azerty blijf bestellen.