Gasfornuis total los ontvangen na veel e-mails en foto's een maximale restitutie van € 100.-! Dat terwijl ik een gasfornuis + inbouwvaatwasser had gekocht, dus best een flinke investering. ook had ik gevraagd om ter compensatie een extra bakplaat te leveren omdat er bij dit grote fornuis maar 1 plaatje standaard bij zit. maar dit deden ze dus ook niet. Heb de vaatwasser gecanceld want ik ben helemaal klaar met de mediamarkt . heb het geld van de vaatwasser + de restitutie nog niet terug ontvangen , hopelijk komt het snel. heb nu via BCC mijn vaatwasser gekocht . keurig eigen bezorgdienst en netjes afgeleverd!! De bezorgdienst van mediamarkt gaat beestachtig om met dure spullen, ze hebben het fornuis zonder laadklep te gebruiken naar beneden laten glijden (stuiteren) ook in de laadruimte ging men al heel ruw om met het fornuis!! al met al een zeer nare ervaring en daarom geen goede recensie van mij..
Verzendingzeer ruw en slechte omgang met duur betaalde goederen, een tip om met een eigen verantwoordelijke bezorgdienst te gaan werken.
Klantenservicewerkt langs elkaar heen , heb bij de afwikkeling van de schade misschien wel met 8 verschillende mensen te maken gehad