Prima, zoals het hoort als je via internet dergelijke apparaten koopt. Goed en overzichtelijk en snel!
VerzendingPrima, service via post.nl. We werden op de dag van bezorgen keurig op de hoogte gehouden wanneer het er zou zijn. Echt niets mis mee.
KlantenserviceSchofterig behandeld door de klantenservice! LET OP mensen, een nieuwe truck.
Media Markt adverteert met het gratis meenemen van je witgoed. Maar let op, dat bijvoorbeeld je wasmachine kurkdroog is van binnen. Met het minste geringste spoortje water nemen ze het apparaat NIET mee. Meneer:’Mevrouw,er staat nog water in en dan nemen we het niet mee. Lees de voorwaarden maar.’ Echt onzin! Zij besparen op die manier het afvoeren van een apparaat en laten de klant er mee zitten terwijl er betaald wordt voor een verwijderingsbijdrage. We hadden de wasmachine keurig afgekoppeld, leeg laten lopen en voor in de garage gezet, zodat men deze zo mee kon nemen. Niet dus! Omdat men nog water zag en dat kon echt niet, omdat anders andere apparaten in de vrachtwagen nat zouden worden. Toen ik de klantenservice belde om uitleg werd ik gewoon afgepoeierd! Had u de voorwaarden maar moeten lezen. Toen ik de niet al te vriendelijke mevrouw vroeg waar een wasmachine op loopt (water) kreeg ik het antwoord dat ik geen bijdehante quizvragen moest gaan stellen! Nou ja zeg!! Zelfs toen ik aangaf dat we alles netjes voor elkaar hadden gemaakt moest de wasmachine toch echt handdoek droog zijn! Ik dacht, "ik ben toch niet gek"! En als absolute verbijstering verbrak de dame van de klantenservice nadat ik haar gezegd had dat ik vond dat ze zich moest schamen voor dergelijke uitspraken. Dit is en was echt uit principe de laatste keer dat ik iets gekocht heb bij de Media Markt. Schandalig hoe men op een slinkse wijze onder de inname van een apparaat uit wil komen en daarmee de verwijderingsbijdrage probeert op te strijken. SLECHT!