Webshop ziet er fijn en overzichtelijk uit. Geeft de indruk dat t erg goed geregeld is.
VerzendingDinsdag 18/8/15 telefoon besteld en betaald voor 23:30 uur (via mail is dit ook bevestigd) dus volgens de website zou ik t de volgende dag moeten hebben. Site gaf tevens ook aan dat de telefoon in voorraad was (dus hier kan en mag het niet aan liggen). Aangezien ik t een slechte review geef snappen jullie al dat ze dit niet gehaald hebben. Normaal gesproken zou ik t niet zo erg vinden. Echter de tracking gaf in de ochtend aan dat mijn telefoon de ontvangsdepot al verlaten had (stap 4) en dat het onderweg naar me was (geleverd = stap 5) (dag vrij genomen van mijn werk om thuis te zijn), maar in de middag bevind mijn telefoon zich opeens in Frankrijk! en is t zelfs een stapje terug gegaan in de tracking (terug naar stap 3) die ik kan doen via DPD.
KlantenserviceNatuurlijk naar aanleiding van wat ik hierboven geschreven heb contact opgenomen met belsimpel. Kreeg een vrouwtje aan de telefoon die het een en ander heeft nagekeken en toegaf dat het ergens fout is gegaan. Op mijn vraag hoe lang het dan zou duren voordat ik mijn telefoon dan zou krijgen werd geantwoord dat het zomaar een week later kan zijn. Want het moet eerst allemaal (natuurlijk) uitgezocht worden. Ze zou de vraag bij weet ik veel welke afdeling stellen en dan kon het wel 2 a 3 dagen duren voordat zij het pas waarschijnlijk zouden oppakken. Vrouwtje kon verder niets voor me betekenen en had het gevoel dat ze heel snel weer wilde ophangen (Ik was niet aggresief of wat dan ook tijdens het gesprek en heb op een normale manier t gesprek gevoerd). Nou heb ik dus voor bijna 650 euro (telefoon + accessoire) iets besteld en heb er niets voor terug dan dat ik maar moet wachten.
Vervolg gesprekken waren wel wat je van een klantenservice verwacht. Dus heb dit aangepast naar een voldoende.