Het plaatsen van de bestelling en het overmaken van het geld ging heel gemakkelijk. Op de website staan ook een aantal beloftes onder een grote kop "BELOFTES" en onder een grote kop "ALTIJD". De belofte waardoor ik heb besloten te bestellen bij Coolblue is dat als je voor 23.59 uur bestelt, het product de volgende dag in huis is.
'S nachts zou er een email binnenkomen met een verzendbevestiging. Deze email is echter nooit binnengekomen. 'S middags toch maar even op de website ingelogd om te zien dat het product nog steeds niet verzonden was en nog ingepakt werd. Meteen contact opgenomen met de klantenservice. Direct veranderde de status van "wordt ingepakt" naar "verzonden" en was er te zien dat het pakket pas de volgende dag werd geleverd.
De medewerker vertelde mij dat hij niet wist waarom het product nu pas werd verzonden en dat het hem erg spijt. Ik was thuis gebleven om het pakket in ontvangst te kunnen nemen, dus ik neem hier niet zo maar genoegen mee. De medewerker vertelde echter dat het product nu al de deur uit was en hij er dus niets meer aan kon veranderen.
De slogan "Alles voor een glimlach" kent blijkbaar ook zijn grenzen. Coolblue levert namelijk ook dezelfde dag nog producten tegen een betaling van €10. Gebruik maken van deze service en de andere zending annuleren was echter een stap te ver voor Coolblue.
Tot zo ver de ervaringen met de beloftes en service van Coolblue.
Product veel te laat geleverd.
Medewerkers weten zelf niet hoe dit komt.
Tijdens vraag over levering veranderd status "toevallig" in verzonden en is er niets meer mogelijk.
Oplossing bieden door dezelfde dag nog product ontvangen wordt niet gedaan.
Er wordt gezegd dat het pakket al bij PostNL ligt, maar op de track en trace pagina staat dat het pakket alleen is aangemeld en nog niet door PostNL is ontvangen.
Een hoop excuses, maar medewerkers weten niet waarom het fout is gegaan en oplossingen worden niet geboden.
Ik heb liever een hork aan de telefoon die een oplossing biedt, dan een zichzelf excuserend figuur die niets te melden/op te lossen heeft.