Bax-shop.nl | Bax Music

Alpine Muffy Blue gehoorbescherming voor kinderen

Twee minuten voor 10:00 uur besteld. En inderdaad de volgende dag thuis! Zelfs voor 14:00 uur! Toppers zijn jullie.
Gehoorbescherming tijdens drie dagen keihard muziek (AF2015 Hoogstraten) voor mijn dochter 14 maanden oud. Thuis spelende wijs aan deze gehoorbescherming gewend. Tijdens festival ging het geweldig. Wat....? Ze sliep ermee op! Ze gaan makkelijk om het hoofd wanneer je even de handigheid erin gevonden hebt dat de oorkleppen goed uitgeklapt moeten worden. Ideaal dat ze weer klein opbergbaar zijn. We hadden vier dagen van meer dan 27 graden Celcius. Hierdoor gaan ze zweten bij lang gebruik. Dit zorgt er dan ook voor dat mijn dochter ze dan van het hoofd af wil. Begrijpelijk, van de zwarte 'kussenring' die was telkens kletsnat. Ze kan ons normaal blijven horen en dat ze er geen last van heeft, verneem ik ook omdat ze soms aangaf ze om te willen doen en ze brabbelde gewoon lekker met ons en de omgeving tijdens wandelen. Ze reageerde ook communicatief. Ze kan ons dus horen. Naar alle festivals nemen we ze mee! Super product voor ons; een aanrader om ook je kindsoren te beschermen.

Via mail en telefoon keurig op de hoogte gebracht over de 'wandeling' van mijn pakket. Goed ingepakt.

Telefonisch geen contact, maar via de website, super goed want ik vind deze helder waardoor ik drie minuten voor 10:00 uur in 2 minuten tijd de bestelling heb gedaan, betaald via iDeal en klaar. Dit maakt mij blij.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music