Ik heb snel kunnen vinden wat ik zocht, ze zijn gunstig geprijsd. Mijn eerste order bij deze winkel. Al met al een positieve ervaring.
Paar punten van aandacht (persoonlijk):
Bij grotere orders zouden de verzendkosten best mogen komen te vervallen.
Ook zou ik het prettiger vinden als er een telefoonnummer was wat je kunt bellen of een live chat i.p.v. uitsluitend e-mailen. Had een vraag over een onderdeel, uiteindelijk besloten de gok te nemen en het 'blind' te bestellen, daar ik niet wilde wachten tot ik antwoord op mijn mail zou krijgen, wilde het e.a. namelijk per se de volgende dag hebben, dus moest op tijd bestellen.
Gelukkig bleek een cooler voor een S1150 ook op een S1151 te passen, ondanks dat hun site dit niet aangeeft.
Verder geen bijzonderheden aan de site of het bestel proces. Gewoon degelijk zoals je mag verwachten.
Geen overdreven grote doos, ook niet te krap. Alles had prima plek en de ruimte er tussen was netjes gevuld met luchtkussentjes waardoor het niet kon gaan schuiven.
Kreeg ook netjes een track & tracecode.
Dat TNT post vervolgens eerst aangeeft in de ochtend te komen en dan pas doodleuk aan het eind van de middag (hele dag vol ongeduld op de pakketbezorger gewacht) kan de shop natuurlijk niks aan doen.