Bestelling plaatsen was eenvoudig, en wegens tijdsdruk voor 15EUR kostende expres volgende-dag service gekozen. Verkeerd product geleverd, en klantenservice helaas niet hulpvol.
VerzendingProduct is inderdaad de volgende dag om 12:00 afgeleverd, maar na openen van de doos blijkt er het verkeerde product in te zitten. Op de pakbon staat wel het goede product aangegeven, maar in de doos zit gewoon de verkeerde. Op de website stond dat het goede product direct leverbaar was, en het product wat ik gekregen heb staat in 4-7 dagen backlog (!). Saillant detail: Op de pakbon staat een zin: "Deze zending is met maximale zorg samengesteld/ingepakt door......." welke niet eens getekend is. Maximale zorg niet echt dus.
KlantenserviceKlantenservice gebeld die akkoord was dat het om het verkeerde product ging, maar dat accompagneerde met de text "Dat gebeurt best vaak".
Ik gaf aan dat ik extra betaalt heb voor spoed verzending, om in het weekend ermee te kunnen werken, en de winkel gaat niet verder dan "niet een nieuwe levering vandaag of zaterdag voor 12:00 te kunnen garanderen".
De klantenservice geeft zelf aan dat het product niet uit eigen magazijn komt, en zou dat dus ook op de website moeten aangeven. Er wordt gelogen door Max ICT, en geen enkele handreiking gedaan om de klant tevreden te stellen na fout van de winkel. Ik stelde voor aan de winkel dat zij mij tegemoet komen door een same-day of zaterdag verzending te doen, maar daar willen ze niet in serieus in mee.
TL;DR: Verkeerde product geleverd, het kan de winkel bijzonder weinig schelen.
PS: een gesprek beëindigen met "als u een grote review wilt schrijven, dan doet u dat toch" is geen manier van doen.