ALTERNATE.nl

Vind dat Alternate de meest overzichtelijke webshop is. Kan alles makkelijk vinden en de specificaties staan er goed bij, zelfs een duidelijke foto ontbreekt niet.

Ik had een Adata M.2 ssd van 256 Gb gekocht bij deze winkel eind juli 2014. Tijdens een lan-party van mijn community kreeg ik een bleu-screen en bleek bij opnieuw opstarten dat mijn mobo de ssd niet meer kon vinden. Onnodig te vertellen dat de lan-party daarna voor mij over was. Afgelopen maandag 10-08-2015 de M.2 van het mobo gehaald en even naar Alternate gereden, wat een half uurtje rijden is voor mij. Daar aangekomen alle referenties doorgegeven en dat ik de melding Sandforce op mijn bios kreeg waar normaliter de melding Adata stond. Er werd even gebeld naar de TD en de ssd ging daarnaar toe. Ik ondertussen gevraagd of ,als ik een vervanging kreeg, ik een andere M.2 ssd mocht kiezen. Dit was geen probleem. Als u even wacht tot uw naam word omgeroepen. Ik naar buiten om even een sigaret te roken maar kreeg nog geeneens de kans om hem aan te steken. Werd al geroepen, kreeg een nieuwe M.2 ssd. Ditmaal een Plextor, zonder Sandforce controller....( les die ik geleerd heb is om voortaan eerst mezelf wat in te lezen in producten voor ik ze koop...) maar de Plextor was ook nog eens goedkoper. Tot mijn verbazing kreeg ik het verschil tussen de Plextor en de Adata cash terug ! Toch 20,- ....en dat voor een product wat ik ruim een jaar geleden had gekocht.
Dus hierbij alle hulde aan Alternate.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl