Bestellen en verzenden gaat snel en goed. Maar nadat ik mijn product retour had gezonden begon de ellende...
VerzendingHet product was goed verpakt en werd zeer snel bezorgd.
KlantenserviceNa 2 dagen heb ik mijn laptop (UX510, zie elders op Tweakers) retour gestuurd, en na 3 dagen kreeg ik bericht dat die in goede staat was ontvangen. Daarna hoorde ik niets meer, en de status op de website veranderde niet. Na een maand gebeld en ge-emaild, en het aankoopbedrag zou teruggestort worden. Zes weken na ontvangst van de retour gebeurde dat uiteindelijk. Echter, de verzekering die ik bij de laptop had genomen blijft doorlopen, ondanks mijn eerdere verzoek om die te stoppen (duh!).
Reacties op emails zijn traag, als die al komen.
Edit: Na twee maanden weer een reactie gehad van Coolblue. Als je een apparaat retour stuurt, moet je apart de verzekering opzeggen. Vreemd dat dat niet aangegeven wordt als je het apparaat en de verzekering retourneert, en dat de klantenservice dat pas meldt na 5 emails en telefoontjes.
Pas dus op als je een verzekering bij een product afsluit, als je het product retourneert!
Edit2: Toen ik eenmaal wist dat ik voor de verzekering bij Harmony FS moest zijn ben ik daar prima geholpen door hun service center. De 4 sterren die ik niet aan CoolBlue heb gegeven mogen naar Harmony FS.