Als het goed gaat is coolblue top, heb nu ook de keerzijde meegemaakt.
Als er iets misgaat kunnen ze het niet handlen. Had eeen flinke bestelling gedaan: 3 projectorschermen, 3 plafondbeugels voor beamer en 3 speakerssetjes. Order vermist/sorteringsfout bij de bezorgdienst (dynalogic). Ik had een monteur geregeld voor installatie, dus flink balen van de vertraging.
De bezorging komt onverwacht langs en levert 1 van de 3schermen, de rest had hij wel mee in de bus maar mocht niet worden uitgeleverd !!
2 dagen gebeld met coolblue klantenservice, ze nemen aardig op maar geven je gewoon een slecht antwoord/service (we gaan het regelen/ons best doen, ja u wordt vandaag teruggebeld). 2 dagen geen telefoontje of update van coolblue gekregen en ik heb 1/5 van mijn bestelling binnen.
op site alles op voorraad, daarna kennelijk niet. prima bericht dat de order wordt gesplits, maar vervolgens de order weer door sorteringsfouten binnenlaten druppelen/te laat leveren is niet goed.
Klantenservicenemen vriendelijk op, beloven het te gaan regelen en je op de hoogte te houden. Wat vervolgens niet gebeurt.