Voorraad gegevens kloppen tot nu toe bij al mijn bestellingen niet, en dat wordt vervolgens ook niet fatsoenlijk doorgegeven. Prijzen kloppen. Filters zijn prettig en vaak goed uitgekozen. De site is goed overzichtelijk, hoewel er soms opeens producten verdwijnen en iets later weer terugkomen.
VerzendingDe verzendtijden kloppen niet: ik had tegelijkertijd een product bij een andere webshop gekocht waar de verwachtte levertijd 2-3 werkdagen was, bij megekko waren alle onderdelen op voorraad met levertijd van 1 werkdag, dit werd na een bevestiging later op de dag (in de avond) opeens aangepast naar niet voorradig. Uiteindelijk kwam de megekko bestelling zelfs later binnen. Er wordt niet voldoende bescherming gebruikt in mijn ogen, alleen wat luchtkussens om loze ruimte in de doos te vullen, niet om te beschermen tegen schok en drukschade van andere pakketten. Voor 22.30 besteld morgen in huis is bij mij tot nu toe (2x) niet waargemaakt.
KlantenserviceGeen telefoonnummer, problemen met producten hebben alleen een mailtje nodig, en daarbij vaak de dag erna rond 17.00 uur een antwoord, dat vaak maar half antwoord lijkt. 2 aparte retournummers voor 2 producten is begrijpelijk, maar als ze dan in eenzelfde doos verzonden worden en de ene direct geaccepteerd is en de andere alleen ontvangen (een dag later dan dat ze volgens postnl bezorgd zijn, zonder uitleg voordat er specifiek naar ontvangstbevestiging werd gevraagd), is nogal vervelend.