Ik heb de Corsair K95 White LEDs gekocht bij Informatique. Die heb ik gevonden via Pricewatch en was bij Informatique het goedkoopst en ik kon er met paypal betalen. Betaling ging gemakkelijk en snel. Helaas was deze snel kapot (dode LEDS (eerder regel dan uitzondering bij de Corsair K95)) en heb ik deze omgeruild voor een Qpad MK-85
VerzendingDe keyboards kwamen in een goed verpakte doos met luchtkussentjes erin. De verzending was via PostNL en werd voor 22u gestuurd en dus de volgende dag gekregen.
KlantenserviceMijn K95 ging kapot na 6 maanden. Er kwamen steeds meer dode LEDs. Het is een veel voorkomend probleem bij de Corsair. Ik heb het toetsenbord teruggestuurd en daar werd vastgesteld dat het kapot was.
Ze hebben het naar Corsair gestuurd ter beoordeling. Van daaruit heeft Corsair aangegeven dat ze een nieuwe zouden opsturen.
Ik heb aangegeven dat ik geen vertrouwen meer heb in de K95 en ik deze wilde omruilen en dat kon. Ik heb de Qpad MK-85 gekozen en die hebben ze speciaal voor mij besteld. Ze hebben echt hun nek uitgestoken. Ik sta er versteld van dat ze zo ver gaan om een klant blij te maken. Ze kunnen bij ook echt niet meer stuk.