BCC

Op de website een Devolo Powerline starter kit besteld, specifiek bij BCC omdat ze 24-uurs levering beloven en de goedkoopste van de winkels die dit aanbieden. Product was op voorraad, stond bij "voor 22:00 uur besteld, volgende dag geleverd" en ik zou via de website de status kunnen checken. BCC kende ik natuurlijk van de echte winkels, dus ik dacht dat het met de website ook wel goed zou zitten. Nou... niet echt.

Ik kreeg per direct een bevestiging, waar ook nog de leverdatum op bevestigd stond. Maar toen begon de ellende: geen bevestiging met Tracking code van DHL, order nagekeken op de website: "order onbekend", BCC proberen te bellen en elke keer hetzelfde riedeltje "het is erg druk, we raden u aan later terug te bellen". Ik heb ze in de afgelopen anderhalve week vrijwel elke dag een aantal keer geprobeerd te bellen op verschillende tijdstippen, maar elke keer hetzelfde verhaal.

Het enige positieve hieraan is dat het een gratis 0900-nr. is die zelfs bij mijn mobiel slechts van mijn bundel af gaan, anders was ik nu al 2x het aankoopbedrag van dit Devolo setje kwijt aan belkosten.

Contactformulier had ik de dag na bestelling ook ingevuld dat ik hem wou annuleren, maar geen reactie daarop. Tot op de dag van vandaag nog steeds niks. Ook de order op de website niet bekend en tot overmaat van ramp schoot me vandaag te binnen dat ik het met creditcard betaald heb, waardoor ik mooi het bedrag zou kunnen laten terugstorten, maar die bleek al van mijn rekening afgeschreven te zijn. Kan nog steeds terug laten storten, maar toch maar een laatste keer geprobeerd te bellen vanochtend en ja hoor: na 13 minuten kreeg ik te horen "er zijn nog 2 wachtenden voor u", terwijl je de eerste 13 minuten alleen maar hoort dat het erg druk is en je later moet terugbellen.

Nog 13 minuten later hoorde ik "er is 1 wachtende voor u" en uiteindelijk bij 31 minuten kreeg ik iemand aan de telefoon. Volgens mij zit er maar 1 telefoniste achter met dit tempo, het kan anders nooit dat een team van 10 telefonistes gezamenlijk 17 minuten nodig hebben voor 2 klanten. Zeker niet als mijn gesprek vervolgens (gelukkig) binnen 2 minuten klaar was.

Gezegd dat ik het wil annuleren, dat deze klantenservice en de klant totaal niet op de hoogte houden echt niet kan en klaar.

Uiteindelijk de dag na bestelling bij BCC maar elders besteld bij de bekende blauw oranje winkel die altijd hun afspraken nakomt.

Met andere woorden: koop niks bij BCC.nl! Je zal het niet geleverd krijgen en om er vanaf te komen is een ramp, en betaal dus zeker niet met iDEAL, maar alleen met creditcard als je toch zo gek bent! ;-)

Nooit volgens afspraak geleverd en ook niet mij op de hoogte gehouden hoe lang het wel zou duren of dat het überhaupt vertraagd was.

Een klantenservice die na 10+ keer 30 minuten bellen pas een keer te bereiken is, is gewoon waardeloos, kan niet anders zeggen. Het enige wat ik nog als positief kan aanmerken is dat het 0900-nr. gratis is (zoals het hoort te zijn), want anders had ik na de eerste keer 30 minuten bellen gelijk mijn creditcard maatschappij gebeld om het te laten terugstorten.

Scorekaart voor BCC