Fotocamera besteld via de website, waarbij werd gekozen voor afhalen in de winkel (Wijchen). Ik woon in de buurt woon en wou de camera graag eerst zelf zien en vasthouden alvorens hem te kopen. Betalen hoefde niet vooraf maar kon ook via PIN in de winkel. Verzenden was overigens ook mogelijk, waarbij verzending nog dezelfde dag beloofd werd en dat zonder bijkomende verzendkosten.
KlantenserviceHoewel het druk was in de winkel werd ik al snel vriendelijk te woord gestaan door het personeel. De betreffende camera werd uit het magazijn tevoorschijn gehaald, uit de doos gehaald en samen met mij werden even kort de functies van het toestel doorgenomen. Tevens werden direct wat tips voor goede fotografie gegeven en kreeg ik het advies een beschermfilter te kopen om vóór het objectief te schroeven. Dit om krassen van het glas te voorkomen. Erg prettig, aangezien dit voor een leek zoals ik allesbehalve vanzelfsprekend is. Al met al erg tevreden over de geleverde service en het vakkundige advies. Hier kom ik zeker terug!