Makkelijk toegankelijk
Georganiseerd overzicht van producten.
Bestellen is logisch.
Veel opties voor betalen.
Meteen bevestiging van bestelling / betalen.
Doos onbeschadigd aangekomen, prima binnen de afgesproken termijn verzonden en ontvangen. Doos was gevuld met losse verzendbescherming in de vorm van luchtpakketjes. Deze zaten boven in de doos. Onder in de doos ontbraken ze. Wel jammer, want de onderkant van de doos lijkt mij het kwetsbaarst. Had de artikelen graag volledig beschermd van invloeden van buiten ingepakt in die luchtpakketjes. Daarom 4 sterren. Verder hoop ik dat ze in de toekomst ook (tegen meerbetaling) andere verzendmethodes / vervoerders aan bieden.
Wat me verder ook is opgevallen dat als je artikelen koopt die gratis worden verzonden en daarbij bijv. een los kabeltje dat niet gratis wordt verzonden betaal je daar iets van 7 euro voor. (Terwijl dat kabeltje ook in die doos mee verzonden kan worden). Als ik dat kabeltje los bestel betaal ik een lagere verzendkosten want dan versturen ze hem in een envelop. Daar zie ik nog wel verbeteringen in het berekenen van de verzendkosten of de duidelijkheid daarvan.
Offerte netjes afgehandeld via mail. Contact met de klantenservice is zoals het gewoon hoort. Netjes snel van de juiste informatie voorzien. Binnen 24 uur antwoord via mail. Heb geen telefonisch contact gehad dus kan dat niet beoordelen.