Staples.nl

Update 30-7: na 1,5 maand dan toch eindelijk geld terug ontvangen, misschien wel doordat ik bij mijn creditcard maatschappij een conflict had aangemaakt.
Update 3-8: bevestiging van creditcard maatschappij gehad dat ik mijn geld heb teruggehad via hen, niet door handelen van Staples zelf.

---

Product met 24u levering besteld op zondag 14 juni. Blijkt niet te gelden op zondag. Dan zou product dinsdag op ophaalpunt van Staples moeten zijn. Echter na bestelling geen mail meer gehad. Woensdag gebeld met klantenservice. Daar bleek product nog niet eens onderweg. Gevraagd om geld terug: dit zou in gang worden gezet. Begin juli geld nog niet terug en wederom gebeld. Van de geld-retour opdracht was niets te zien werd mij verteld. Er zou een nieuwe geld-retour opdracht ingeschoten worden.
Op 20 juli nog steeds geen geld retour, dit keer gemaild met klantenservice. Het antwoord dat ik kreeg is dat er 26 juni opdracht is gegeven tot retourneren van geld. Dat is apart, want begin juli kon de telefoonmedewerker vertellen dat er geen geld-retour opdracht te vinden was.
Anyhow, het is nu 23 juli, en het geld is nog steeds niet retour. Heb inmiddels een vierde verzoek ingediend en ga nu een geschil aanmaken bij mijn creditcard leverancier. Om moedeloos van te worden.

Op pagina van product staat 24 uurs levering, ook als je op zondag kijkt. Vervolgens blijkt dit niet op zondag te gelden. Prima; dan wordt het dinsdag. Maar ook dinsdag en woensdag geen bericht van Staples over verzending of mogelijkheid tot ophalen van product bij afhaalpunt. Je moet dus maar gissen wat er aan de hand is.

Letterlijk waardeloos. Inmiddels heb ik een vierde verzoek tot retourneren geld ingediend. Ik ga het nu ook maar via de creditcard-maatschappij spelen.

Scorekaart voor Staples.nl

Thuiswinkel Zakelijk