Conrad.nl

Ook ik kwam pas na mijn bestelling er achter dat het uit Duitsland verscheept ging worden, terwijl dat niet duidelijk terug te vinden is op de site of tijdens het bestelproces. Bij andere shops heb ik dan wel eens tot 10 dagen moeten wachten, Duitsland is nou eenmaal een erg groot land, dus ik vreesde het ergste, en we zijn nu eenmaal gewent geraakt aan volgende dag leveringen.
Echter, dinsdag besteld, vrijdag geleverd, 3 dagen dus, dat is helemaal niet slecht, maar niet meer dan een voldoende waard omdat de concurrentie het wel sneller kan.

De doos was verpakt in weer een doos, op zich met veel luchtkussens erin, dus daar was weinig aan te verbeteren. En toch was te merken dat er een gigantisch gewicht op gelegen had omdat de hele boel ingedeukt was, maar gelukkig niet het product zelf (friteuse). Mogelijk dat zwakkere producten betreffen, dan waren ze misschien niet heel aangekomen zijn.

Scorekaart voor Conrad.nl