Laptop Plus B.V.

Betaling verliep prima, gewoon met IDEAL en ook gelijk een bevestiging. Niks over te klagen.

In eerste instantie was voor mij de levertijd onduidelijk omdat in de orderbevestiging 1-3 dagen als levertijd vermeld stond en dat leek mij vrij onwaarschijnlijk voor een laptop op maat.
Na contact met de klantenservice bleek het 1-2 weken te moeten zijn en dat hebben ze nu ook aangepast.
Netjes binnen die 1-2 weken kwam mijn laptop binnen maar helaas zat er een Amerikaanse voedingssnoer bij in plaats van een Europese, past dus niet in het stopcontact in Nederland.
Ongeveer een week later werd de juiste snoer bezorgt.

Ik ben erg tevreden over de klantenservice.
Er werd snel gereageerd ( soms zelfs nog laat in de avond ) en ook op een nette en persoonlijke manier.
Daarnaast hebben ze de problemen met de levering prima opgelost.

Beste drijfhout.

Allereerst, dank voor uw review.

Ad Algemeen: Mooi om te lezen dat alles vlekkeloos verliep.

Ad Verzending: Klopt inderdaad, we kunnen ons dat nog herinneren, we hebben later meer onderzoek gedaan en het probleem kwam voort uit het feit dat het product eerst uitverkocht is geweest en later weer terugkwam, maar de leverdatum helaas overschreven is met een generieke leverdatum, maar dus niet de correcte (verwachte) levertermijn, na uw melding hebben we dat uiteraard per omgaande aangepast. Het gevalletje netsnoer zullen we maar niet over uitwijden, dat is natuurlijk gewoon erg stom geweest :).

Ad Klantenservice: Dank u! We proberen zoveel mogelijk beschikbaar te zijn, vanaf heden zijn onze openingstijden ook verruimt tot 19.00 tijdens werkdagen en tot 15.00 op zaterdagen om nog beter klanten van dienst te kunnen zijn.

Scorekaart voor Laptop Plus B.V.