Eerst het verkeerde product, dan dik 2 weken moeten wachten, en dan sturen ze weer het verkeerde product (zie verder review over klantenservice)
VerzendingTe laat, en tot 2x toe het verkeerde prodcut (zie review over klantenservice)
KlantenserviceEerst sturen ze de verkeerde laptop (500 Gb ipv 1Tb). Geen enkele coulance van Medion. Nee, ik moet wachten totdat de retoursticker per post is gearriveerd, en zodra de verkeerde laptop bij hun is gearriveerd dan sturen ze de juiste. Tenminste dat werd mij verteld door de helpdesk. Twee dagen later de retoursticker ontvangen en meteen retour gestuurd. En dag later was hij gearriveerd kon ik zien via track&trace. Twee werkdagen later nog steeds niets gehoord van Medion. Maar weer eens gebeld. De laptop was inderdaad ontvangen maar ze sturen pas de juiste als het in hun centrale magazijn is ontvangen. Dat duurt minimaal 3 werkdagen. Daarna moet een nieuwe order worden aangemaakt want de gebruikelijke 1-4 dagen duurt. Schandalig, door hun eigen fout moet ik als klant meer dan 2 weken wachten voordat ik de juiste laptop ontvang. Voor anderen die dit overkomt een advies. Annuleer je order en bestel via de website meteen een nieuwe. Dan heb je binnen 1-4 dagen je laptop en binnen 2 weken je geld terug van de retourzending. Tenminste als je nog een laptop wilt hebben van Medion.
Dik 2 weken (na veel bellen) arriveert de laptop. En je raad het al…weer de verkeerde. Jammer Medion.