Laptop Plus B.V.

Beste Freekers,

Algemeen:

Klopt, we zijn ook bezig met een nieuwe website, zoals in een andere reactie hieronder al te lezen, zie ook http://on.fb.me/1DzBYk0 deze pagina.

Echter, dat kost tijd en voor ons zijn andere zaken belangrijker dan een nieuwe website, maar hij staat zeker op korte termijn op de planning.

Verzending:

Wellicht dat uw e-mail programma de track & trace code verwijderd heeft, maar de kopie van de mail die wij hier hebben, stond hij wel in.

Klantenservice:

We zullen de 1e zijn die toegeven dat we inderdaad bij u niet alles correct hebben afgehandeld.

Het feit dat de toebehoren niet zijn meegezonden is uiteraard niet handig, het waren 2 aparte zendingen, welke beter als 1 zending behandeld had kunnen worden (scheelt ook nog eens geld).

T.a.v. de WifiAdapter, deze is terdege door ons getest, wellicht dat een afwijkend besturingssysteem dan ons test systeem ook hiermee te maken kan hebben, maar dat is iets wat we nu natuurlijk niet zo snel kunnen achterhalen, desalniettemin is het terdege niet praktisch geweest en had dit anders, wellicht beter getest moeten kunnen worden.

T.a.v. het toetsenbord, de F11 toets is ons gewoon serieus niet opgevallen, als dit wel zo was geweest hadden we:

1. het toetsenbord preventief vervangen
2. De notebook nog niet verzonden.

T.a.v. de koelpast, leren wij van uw review. Zoals u weet worden deze barebones geleverd met CPU en GPU welke vast gemonteerd zitten op het moederbord, wij bestellen ze dus met Arctic koelpasta door en vervangen deze dus niet zelf.
Vanaf heden gaan we dus prefentief de arctic niet meer doorbestellen, maar zelf plaatsen, zodat we hier meer controle op hebben en de kwaliteit kunnen waarborgen.

Samenvattend: Het had in uw geval zeker beter gekund, we zijn wel blij dat u onze efforts waarderen kan, vaak kom je er pas achter hoe service geregeld is, zodra je ermee te maken krijgt.

T.a.v. het opnieuw bij ons bestellen hopen we u ook voorlopig niet te hoeven verwelkomen als gevolg van vervanging van deze machine en dat u er nog vele jaren plezier van mag hebben. :).

Voor levering van nieuwe apparatuur of software mag u natuurlijk vandaag nog wel langskomen.

Gerben Bouwhuis
Laptop Plus BV
038-3861050

Scorekaart voor Laptop Plus B.V.