Ik heb anderhalf jaar geleden een laptop gekocht op de website van Medion en deze is vanaf het begin af aan al defect aangezien het beeldscherm steeds uitvalt voor enkele seconden of er voor zorgt dat de volledige laptop en de geopende programma's blijven vast hangen. Dit is enorm vervelend wanneer ik op de laptop aan het werken ben en daardoor volledige documenten kwijtraak. Ik heb voor dit probleem contact opgenomen met Medion en na enkele keren heen en weer mailen kon ik de laptop eindelijk opsturen voor reparatie. Ik wilde eigenlijk op dit moment al een nieuw product aanvragen maar ik besloot te kijken of het repareren zou kunnen helpen. Het duurde echter wel erg lang voordat ik mijn laptop terug kreeg en ik heb daarom contact opgenomen met Medion, ze beweerden dat de laptop gewoon opgestuurd was en dat het dus vanaf het moment dat ze hem opstuurden dus gewoon mijn verantwoordelijkheid is. Ik werd gelukkig na enkele malen bellen naar Medion ervan op de hoogte gebracht dat het pakket met mijn laptop erin gestrand was bij een distributiecentrum omdat ze bij Medion het verkeerde adres op de doos gezet hadden. Ik heb vervolgens zelf contact op moeten nemen met dit distributiecentrum omdat Medion dit niet wilde doen. Uiteindelijk had ik eindelijk mijn laptop terug en bleek de accu niet meer te werken, ik heb toen weer contact opgenomen met Medion en zij vertelden mij dat de accu niet onder de garantie valt en dat als deze kapot blijkt te zijn ik hier zelf voor zal moeten betalen. Ik heb de laptop toen maar opnieuw opgestuurd en hier uitdrukkelijk bij vermeld dat de accu pas kapot is sinds de eerste reparatie. Het duurde echter weer veel langer voordat ik mijn laptop terug ha dan de gestelde tijd die verzekerd werd door Medion. Aangezien ik alleen een mailtje had gehad met dat mijn laptop opgestuurd was maar ik nog steeds niets ontvangen had besloot ik Medion maar eens te mailen met de vraag waar mijn laptop blijft. Ze reageerden hier echter niet op en 4 mailtjes en enkele weken later kreeg ik eindelijk een mailtje van het distributiecentrum dat daar een laptop lag met mijn naam erop maar (weer!) een verkeerd adres. Ik heb overigens nooit reactie gehad van Medion op die mailtjes. Toen ik mijn laptop weer terug had werd meteen duidelijk dat het eerste probleem nog steeds niet opgelost was, het beeldscherm viel weer steeds uit en ik heb vervolgens besloten toch maar weer Medion te mailen dat de reparaties niet gelukt zijn. Ik kreeg hier echter geen reactie op, en na enkele mailtjes zonder antwoord heb ik besloten een mail te sturen waarin ik schreef dat de laptop niet gerepareerd hoeft te worden aangezien dat toch niet blijkt te werken, en ik eerlijk gezegd helemaal geen vertrouwen er meer heb dat de laptop überhaupt gemaakt kan worden en ik wanneer de garantie afloopt er niet op zit te wachten dat ik mag gaan betalen voor de reparatie van een laptop die ik al kapot ontvangen heb in eerste instantie. Ik heb daarom aan Medion een verzoek gedaan op een vervangend product maar hier reageerden ze helaas op dat ze dit niet doen. Ik ben daarom enorm ontevreden met mijn gekochte product en de service van Medion, ik heb mijn laptop nu al anderhalf jaar en ik heb er nog steeds geen gebruik van kunnen maken op een fatsoenlijke manier. Ik ben erg teleurgesteld en ik raad iedereen af iets bij Medion te kopen! Ik zou erg graag mijn geld terug willen of een vervangen product wat wel werkt.