Staples.nl

Ik raad iedereen ten zeerste af om bij Staples aankopen te doen. N.a.v. een goede prijs er voor gekozen om een Iphone 6 64 GB bij Staples te kopen.

Toen ik zaterdagochtend 13 oktober de bestelling had geplaatst, en het bedrag van €798,60 had over gemaakt begon het gedonder al: Het product stond nog steeds in mijn winkelmandje. Ik ontving dan ook geen betalingsbevestiging, klantordernummer of wat voor soort bevestiging dan ook. Diezelfde dag gebeld met de klantenservice waar ik een medewerker sprak die mij verzekerde dat alles goed zou komen, en die maandag daarop (5 oktober) ik een bevestiging zou ontvangen met de betaling etc.

U raadt het al, maandag geen telefoon of email ontvangen, waarna ik er zelf maar weer achteraan heb gebeld. Voor de tweede keer uitgebreid uitgelegd wat er aan de hand was. Hierop kreeg ik hetzelfde verhaal te horen als de zaterdag daarvoor. Dinsdags zou ik bericht krijgen.
Ook dinsdag niks gehoord, WEER gebeld, nu toch al aardig verveeld. Voor de derde maal mijn verhaal moeten vertellen, waar mijn bestelling bleef. Ik kreeg dit maal ook nog eens te horen dat de Iphone 6 op het moment helemaal niet leverbaar was en dat ze geen garantie konden geven wanneer dit wel het geval was. (Op hun website stond dat de Iphone wél leverbaar was, na 26 september 2014)

Inmiddels was ik helemaal klaar met Staples, en aangegeven dat ik die Iphone helemaal niet meer bij hun hoefde, ik wilde mijn geld terug. Medewerker heeft aangegeven dat ik iemand van de aftersales nodig had die dit kon regelen, hij zou mij nog bellen.
Uiteraard werd ik wéér niet gebeld. Ik heb zelf weer erachteraan gebeld, en heb toen iemand van de aftersales gesproken. Aangegeven mijn geld terug te willen hebben , dit zou voor elkaar komen en zou binnen 2-3 werkdagen op mijn rekening staan. Dit was vorige week maandag 20 oktober.
Uiteraard geen geld op mijn rekening ontvangen, vandaag, maandag 27 oktober, weer gebeld. De medewerker aan de lijn gaf aan dat geld meestal binnen 10 werkdagen werd teruggestort en niet binnen 2-3 werkdagen, "misschien had ik het verkeerd verstaan". Later die dag gebeld dat het bedrag van €798,60 deze week zal worden overgemaakt.

Ik wacht nog steeds op mijn geld. Ik ben zeer teleurgesteld over Staples.nl, en zal nooit meer wat bij deze zaak bestellen.

Scorekaart voor Staples.nl

Thuiswinkel Zakelijk