Foto Booms

Omdat ik een goede, goedkope scanner nodig had, ben ik in de pricewatch gaan zoeken en viel mijn oog al snel op de Canon Canoscan LiDE 210. Foto Booms kwam als goedkoopste uit de bus en krijgt goede beoordelingen, dus ik besloot hier te bestellen.

De bestelprocedure vanuit de pricewatch ging vlekkeloos en de gratis verzending was zeer welkom. Ik heb betaald via iDeal, dit was ook gratis.

Ik ben keurig op de hoogte gehouden over de statuswijzigingen en ik heb netjes een orderbevestiging en een factuur in pdf ontvangen.

Positief punt vond ik dat je tijdens de bestelprocedure ook aan kon geven dat het pakket bij de buren afgegeven mocht worden.

Foto Booms heeft de scanner verzonden met de koerier Dynalogic.

Mijn verwachting was dat de scanner op maandag aan zou komen, aangezien ik op een zaterdag (rond 15:00u) besteld heb. Zaterdag is volgens de website van Foto Booms een werkdag, maar toch heb ik een dag langer moeten wachten op de scanner. Hij arriveerde op dinsdag, wel keurig op de vooraf gecommuniceerde tijd.

De manier van inpakken vond ik opvallend, omdat er enkel een stuk papier om de doos heen zat. Er waren verder geen beschermingsmaterialen aanwezig. Aangezien alle bewegende onderdelen gelockt dan wel vastgezet waren, voldeed dit wel.

Ik verwacht geen ervaring met aftersales op te doen.

Edit:
Ik zie dat er op de website wordt vermeld dat een bestelling enkel de volgende dag in huis is als er voor 22:00u op ma - vr besteld wordt. Zelf niet goed gekeken, dus score verhoogd van voldoende naar goed.

Het zou wel handig zijn dit te vermelden op de Overzicht-pagina hier op tweakers.net (nu blanco). Dan had ik het niet gemist.

Scorekaart voor Foto Booms